top of page

Bröllopsfotograf Helsingborg & Halmstad

-Fotograferar i hela Sverige och Europa. människor

- Sidan är under uppbyggnad -

EMR_1210.jpg

Emelie & Jesper

Kan inte beskriva med tillräckligt många ord hur extremt nöjda vi är! Vi var osäkra om vi verkligen skulle anlita en fotograf till vårt bröllop, men vilken tur att vi gjorde det och lyckades hitta den absolut bästa!


Vi har känt oss så trygga med Erica från första mötet, hon fick oss att slappna av på vår stora dag och bara fokusera på varandra! Ett enormt stort och vackert jobb hon lägger ner på varenda bild. Erica är en fotograf som man känner brinner för varenda bild!

Tusen tack än en gång för att du förevigade våran dag <3

EMR_1247.jpg
EMR_9910.jpg

Sandra & Robert

Tack Erica för alla fina bilder!
Du förevigade vår dag på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera dig till alla.

EMR_9485.jpg
_EMR1046_edited.jpg

Simone & Markus

Woooow säger vi bara alltså vilka bilder. Ännu en gång stort tack till att föreviga vår stora dag på bästa sätt. Det är helt magiskt att få blicka tillbaka dagen via bilderna.

 

TACK!

EMR_0675.jpg
Bröllopsfotograf Helsingborg_edited.jpg

Jag fångar känslorna som uppkommer vid fotograferingen samtidigt som jag får er att känna er trygga och avslappnade framför kameran.

 

Mitt stora fokus är på det dokumentära och genom det skapa kärlek- och meningsfulla poseringar som tar fram alla känslor och det vackra omkring oss.

 

Allt från de små detaljerna till de stora ögonblicken.

Dokumentärt

Fånga 
Detaljer

Känslor

Glädje

Jag har alltid älskat att fotografera människor, men det var inte förrän jag startade upp mitt företag 2018 som jag insåg att jag har hittat min stora passion som fotograf. Nu är jag stolt över att kunna säga att jag är en eftertraktad Bröllopsfotograf från Skåne som fotar högtidliga ceremonier i hela landet. Jag jobbar nära med varje par för att bättre lära känna er och därmed kunna få med alla de viktiga ögonblicken och människorna på eran bröllopsdag. Jag håller mig borta från stela och över poserade bilder. Istället försöker jag fånga den naturliga estetiken från er speciella dag, och skapa något som ni alltid blir glada över att minnas. Ni ska kunna känna er avslappnade med mig samtidigt som ni litar på att jag förevigar eran bröllopsdag på bästa sätt.

 

Ert bröllop är eran dag - och mina bilder reflekterar det. Jag brinner för att fånga äkta kärlek, den kärlek som lyser igenom på er stora bröllopsdag. Det är därför jag blev en professionell Bröllopsfotograf år 2018. Med mina erfarenheter och kunskaper ger jag dig ett urval av bilder som hjälper dig bringa bröllopet till liv igen i flera år framöver.


Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet att fotografera alla era känslor under dagen, allt från glädjetårar till skratt. Att fotografera alla spontana händelser under dagen tycker jag ger mycket liv och känslor i era bilder. Jag kör runt i hela Sverige för bröllop och för gravidfotografering finns jag i Skåne och Hallands län.

Jag älskar när ni ler, hittar på bus och bara är naturliga mot varandra, våga visa eran kärlek.

fotograf erica skåne halland

- Skratta, fäll dina glädjetårar, skåla och umgås med dina nära och kära.

Jag älskar när ni ler, hittar på bus och bara är naturliga mot varandra, våga visa eran kärlek.

- Ditt fokus skall ligga på att vara i nuet, umgås med alla omkring dig och låta mig få dokumentera era bilder och hålla koll på klockan.

Bröllopsfotograf Helsingborg.jpg