top of page

Familjefotografering i Helsingborg

barnfotograf barnfoto helsingborg

Fånga de dyrbara stunderna - innan det är för sent

Jag som förälder anser att låta mig föreviga eran familj är inte bara värdefullt för er, utan också för era barn sen när de har vuxit upp och undrar över småbarnstiden.

Det finns så många unika ögonblick att ta till vara på under de första dagarna av ditt barns liv. Jag fångar de magiska ögonblicken med bilder på er och era barn som du kommer älska livet ut. Jag älskar att fånga de dyrbara ögonblicken på eran familj. Jag låter barnen leka och lyssnar på vad barnet vill i nuet. Kanske vill de ta en bild på er eller springa omkring i naturen?

Låt barnen få vara sig själva och utvilade så brukar de alltid tycka att det var roligt.

Lite äldre barn kan få komma med egna poseringar för att känna sig inkluderade. En fotografering skall vara en avslappad och rolig tid för alla. Bläddra igenom min hemsida och läs för att se vad jag har att erbjuda er.

familjefoto Helsingborg .jpg
barnfotograf i skåne

Jag fångar alla de fina stunderna med er!

 

För att fånga er lekfullhet kommer vi ha ett fokus på lek och ha en rolig stund tillsammans med era barn. Det skall vara mysigt och naturligt för att kunna fånga eran stund tillsammans. Ni får busa på erat sätt och mysa precis så som ni gör hemma. Ge barnet buset i blickarna eller den stora kramen, kanske springa fritt och bara skratta. Jag tar med mig såpbubblor och tillsammans ser vi till att ha det så roligt och mysigt på eran fotografering.

Vem är jag?

Ja, förutom att jag fotograf är jag också stolt mamma till två busfrön. Jag har en dotter som är förr -12 och sonen är född -20. Bor tillsammans med deras pappa i ett hus på landet utanför Åstorp. Jag gillar att vara ute i naturen och älskar känslan av att bo på landet. Jag är väldigt barnkär och tar bra med tålamod och vet när barnet vill vara ifred och när man kan busa. Jag tar allt i barnets takt och därför studerar jag till förskollärare och tar snart min examen. 

Men mina barn är min stora inspiration och det var när jag fick dottern som jag blev förälskade mig i just fotografering.

Hemma hos er , Lifestyle

 

HEMMA HOS ER? Ja, vad är det? Det är de man kallar för Lifestyle fotografering och det är en populär fotografering som jag erbjuder. Jag kommer hem till er när barnet är mellan 0-3 månader och fotograferar eran första tid med det lilla underverket.

Hur går fotograferingen till?

1. BILDSTIL & FORMULÄR Steg ett är att kolla igenom min hemsida och känna att JA! Jag vill också ha så underbara bilder på våra väggar och i vårt fotoalbum. Det är viktigt att ni gillar min typ att stil att fotografera och att det passar just er. 2. LEDIGA TIDER​ Efter att du har fyllt i formuläret återkommer jag inom 3 arbetsdagar om lediga tider, har du viss önskemål om datum eller tider nämn det gärna tillsammans med bokningen. 3. VAR & NÄR ÄR FOTOGRAFERINGEN?​ När bokningen är genomförd nämner jag vart vi kan ses. Jag har några olika platser vi fotograferas på. De flesta kan man ta sig ut med både buss och bil, Jag fotograferar gärna mot eftermiddagen eller kvällar, detta för att solen är mycket mjukare. Men beroende på årstiden kan det ändras, vår och vinter ger förmiddagarna oss ett väldigt fint ljus. 4. FOTODAG & GALLERI Äntligen fotograferingsdag! Vi ses på platsen som vi har bestämt och fotograferingen tar ca 60 minuter +/- beroende på hur många som skall vara med på bild. Inom 14 dagar får du en länk till ditt personliga galleri. I galleriet får du sedan välja bilderna du vill köpa. 5. FAKTURA & LEVERANS När bilderna är valda och du har meddelat mig via galleriet att du är färdig kommer jag att skicka ut den slutgiltiga fakturan som är på 14 dagar. När inbetalningen är gjord kommer din nedladdningslänk med dina valda bilder.
Superenkelt !
logo_white.png

Som fotograf vill jag skapa bilder där ni år efter år känner att ni blir lika glada över att se era bilder. Jag vill inte bara fotografera er utan fånga känslorna mellan er. Bilderna jag tar vill jag ska fånga era egna känslor och att era bilder berättar om er, hur ni är som personer. När din partner kittlar dig retsamt, när ni pussas hand i hand och hur ni leker eller myser med barnen. Jag vill inte bara fotografera er utan dokumentera hur ni är för att få fram era speciella bilder. Under eran fotografering hjälper jag till att guida er och att hitta den perfekta platsen för fotografering och det magiska ljuset.

Fotograferinsplatser

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen. Du får låna gravidklänningar av mig.

Rekommenderar Erica starkt! Trevlig, lättsam och en fantastisk fotograf.
Vi fick en mysig familjefotografering i skogen och så himla vackra bilder - vi är så nöjda med resultatet!

- Louise

Barnfoto Helsingborg Banfotograf

När ska vi boka familjefotografering?

Jag blir ofta bokad 3-6 månader i förväg för familjefotografering.
Skicka gärna din förfrågan så återkommer jag med närmsta tillgängliga tider för just er familjefotografering.
barnfotografering helsingborg.jpg

Erica är en fotograf som får en att slappna av framför kameran. Erica är alltid öppen för att prova på olika rekvesitor och har ett öga för detaljer i omgivningen. Man kan inte bli annat än nöjd.

- Caroline

Presentkort

Vill du också ge bort ett presentkort till nära och kära?

En perfekt present till babyshowern, födelsedag, julafton eller på bröllopet.

Mitt minsta belopp är på 900kr vilket motsvarar bokningsavgiften hos mig.

Man kan själv välja om man vill lägga en högre summa för att ge bort en hel fotografering.

Kontakta mig och skriv Presentkort i meddelandet så återkommer jag med mer information.

Fotograf Erica

- jag skapar era minnen

BOKA EN FOTOGRAFERING

Skogsdunge

I paketet Skogsdunge ingår 1h fotografering.

Ni får sedan välja ut era bilder från ett urvalsgalleri innan de levereras i ett vackert webbgalleri redo för nedladdning. Observera att priset på 1500 kr är en bokningsavgift och paketpris tillkommer.

1500 kr

Lägg till ert bildpaket nedan

BOKNING

​☆ Vid bokning skickar jag en en bokningsfaktura som är på 1500 kr. Det är en avgift som bekräftar er bokning hos mig. Bokningsfakturan är inte återbetalningsbar vid avbokning.

​☆ Efter ca 14 arbetsdagar efter fotograferingen mejlar jag er tillgången till er personliga webbgalleri.


☆ I galleriet väljer ni sedan ut era favoriter och vilket bildpaket vi vill köpa till. 
När ni har valt ert bildpaket skickas slutfakturan och sedan kan ni ladda ner era bilder från galleriet.
nyföddfotografering hemma lifestyle

Är jag din fotograf?

 

Ja, vad roligt,
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom 3 arbetsdagar.

Fotograf Erica

bottom of page