Unika

Vackra

logo_white.png

Gravidklänningar

för din fotografering

EMR_3319.jpg

Fotografering hos mig
                                    - i flera steg

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen.

Har du egna önskemål?

Om du vet ett specifikt ställe som du gärna vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Jag letar alltid efter nya vackra miljöer att fotografera på vid varje årstid.

Frequently asked questions

I ViILKEN GRAVIDVECKA BÖR JAG VARA I?


Jag rekomenderar gravidvecka 25-38.
Runt vecka 33-34 är vanligast att man bokar. Boka hellre lite tidigare än för sent ifall bebisen/bebisarna skulle vilja komma ut tidigare till världen (båda mina barn kom när jag gick in i vecka 39 och jag bokade in min gravidfotografering när jag skulle gå in i v34).
HUR MÅNGA KLÄNNINGAR INGÅR?


Du kan få välja upp till 3 olika klänningar, men bestäm dig gärna för två stycken du vill prioritera ifall vi inte skulle hinna med tre ombyten.
ÅNGERRÄTT & BETALNING


När ni bestämt er för att boka en tid hos mig skickar jag en bokningsfaktura på 25% av erat valda paket (betalningsvillkor 14 dagar) för att garantera ert datum. Resterande belopp betalas senast 2 månader innan bröllopet.

Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar, enligt ångerrätten, och få full återbetalning. Därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar, det gäller även bokningsavgiften.

Godkänd för F-skatt

1.  Röd spetsklänning

2.  Svart klänning

3.  Röd klänning

4.  Blå klänning

5.  Grå klänning

6.  Grön klänning

Gravidklänningar

uthyres till fotografer/kunder för egna bilder

JAG VILL HYRA EN KLÄNNING AV DIG
 

❥ 1 dag: 350
❥ 3 dagar: 800
❥ 1 vecka: 1200

 

När du hyr en klänning av mig, vill jag ha den tillbaka otvättad. Just för att jag själv inte vill riskera att klänningen tvättas på fel sätt eller utsätts för starka kemikalier.

Jag tvättar mina klänningar med parfymfritt tvättmedel för att alla skall kunna låna klänningarna.

I priset ingår ingen frakt utan man får hämta klänningen själv hemma hos mig i Åstorp. 
Vill man ha klänningen skickad tillkommer porto för spårbar frakt. Klänningen skickas även tillbaka med spårbar frakt, uteblir klänningen skickas en faktura på 2.500kr. Klänningen skall även lämnas in utan fläckar eller skador.

EMR_1363.jpg