Unika

Vackra

logo_white.png

Gravidklänningar

för din fotografering

_EMR_22 (32).jpg

Fotografering hos mig
                                    - i flera steg

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen.

Har du egna önskemål?

Om du vet ett specifikt ställe som du gärna vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Jag letar alltid efter nya vackra miljöer att fotografera på vid varje årstid.

1.  Röd spetsklänning

2.  Röd klänning

3.  Svart klänning

4.  Blå klänning

5.  Grå klänning

6.  Grön klänning

7.  Beige klänning

8.  Blå Tyllklänning 

Gravidklänningar

Uthyres till fotografer/kunder för egna bilder.
Prislistan gäller för dig som inte bokar en fotografering hos mig.

JAG VILL HYRA EN KLÄNNING AV DIG
 

❥ 1 dag: 350
❥ 3 dagar: 800
❥ 1 vecka: 1200

 

När du hyr en klänning av mig, vill jag ha den tillbaka otvättad. Just för att jag själv inte vill riskera att klänningen tvättas på fel sätt eller utsätts för starka kemikalier.

I priset ingår ingen frakt utan man får hämta klänningen själv hemma hos mig i Åstorp. 
Vill man ha klänningen skickad tillkommer porto för spårbar frakt. Klänningen skickas även tillbaka med spårbar frakt, uteblir klänningen skickas en faktura på 2.500kr. Klänningen skall även lämnas in utan fläckar eller skador.

EMR_1363.jpg