top of page

HUR JAG JOBBAR

bröllospfotograf helsingborg

Fotograf Erica

Bröllopsfotograf & Gravidfotograf från Skåne

01

Planeringsmöte & bokning 

Digitalt möte eller en fikastund för att lära känna varandra. Vi pratar om era förväntningar, önskemål, tar upp eventuella frågor och funderingar. Efteråt skriver vi kontrakt och bokningsavgift.

bröllopsplanering.jpg
Parfoto helsingborg.jpg

02

Provfotografering

En mysig stund i all planering. På en provfotografering får ni känna på hur fotograferingen går till och hur roligt och tryggt det faktiskt är framför kameran.

03

FULL SUPPORT

Innan, under och efter er bröllopsdag finns jag där för er att bolla alla tankar och idéer med.


Allt från schemaläggning av eran stora dag till de små detaljerna. 

Bröllop Ängelholm
Norrviken Bröllopsfotograf.jpg

04

FOTOGRAFERING & EFTERARBETE

Fotograferingen sker i sammanhängande timmar. Allt från förberedelserna i början av dagen, till in på små-timmarna när festen drar igång.

 

Efterarbete, det är här den större delen av mitt arbete ligger. När jag kollar igenom alla era bilder, gör urval och redigerar de i min varma och kontrastrika stil. Allt för att ni ska få så fantastiska minnen för livet.

05

LEVERANS OCH GALLERI

När alla era bilder är färdiga kommer de att levereras till er i ett vackrert och personligt webbgalleri. Ni enkelt dela ert galleri med nära och kära via en privat länk med lösenord.

Bröllop Norrviken.jpg
Bröllopsfotograf Helsingborg.jpg

06

NU KÖR VI BOKNING !

Alla bilder som ingår är högupplösta, jag har inget minimum/maximum över hur många bilder som ingår utan alla bilder efter urval ingår. Bilderna levereras i både färg och svartvita i ett fint webb galleri som är klar för nedladdning.

För att reservera ert datum tar jag 30% i bokningsavgift. Jag ser fram emot att lära känna just er och eran unika bröllopsdag!

Upptagna datum 2023:

27 maj

3 Juni

10 Juni

15 Juli

5 augusti

12 augusti

19 augusti

Öppnat för bokningar till 2024 & 2025

Vad gillar jag?

Jag fångar känslorna som uppkommer vid fotograferingen samtidigt som jag får er att känna er trygga och avslappnade framför kameran. Mitt stora fokus är på det dokumentära och genom det skapa kärlek- och meningsfulla poseringar som tar fram alla känslor och det vackra omkring oss.

 

Allt från de små detaljerna till de stora ögonblicken.

Jag har alltid älskat att fotografera människor, men det var inte förrän jag startade upp mitt företag 2018 som jag insåg att jag har hittat min stora passion som fotograf. Nu är jag stolt över att kunna säga att jag är en eftertraktad Bröllopsfotograf från Skåne som fotar högtidliga ceremonier i hela landet. Jag jobbar nära med varje par för att bättre lära känna er och därmed kunna få med alla de viktiga ögonblicken och människorna på eran bröllopsdag. Jag håller mig borta från stela och över poserade bilder. Istället försöker jag fånga den naturliga estetiken från er speciella dag, och skapa något som ni alltid blir glada över att minnas. Ni ska kunna känna er avslappnade med mig samtidigt som ni litar på att jag förevigar eran bröllopsdag på bästa sätt.

 

Ert bröllop är eran dag - och mina bilder reflekterar det. Jag brinner för att fånga äkta kärlek, den kärlek som lyser igenom på er stora bröllopsdag. Med mina erfarenheter och kunskaper ger jag dig ett urval av bilder som hjälper dig bringa bröllopet till liv igen i flera år framöver.


Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet att fotografera alla era känslor under dagen, allt från glädjetårar till skratt. Att fotografera alla spontana händelser under dagen tycker jag ger mycket liv och känslor i era bilder. Jag kör runt i hela Sverige för bröllop och för gravidfotografering finns jag runt Helsingborg och Halmstad.

fotograf erica skåne halland

- Skratta, fäll dina glädjetårar, skåla och umgås med dina nära och kära.

Jag älskar när ni ler, hittar på bus och bara är naturliga mot varandra, våga visa eran kärlek.

- Ditt fokus skall ligga på att vara i nuet, umgås med alla omkring dig och låta mig få dokumentera era bilder och hålla koll på klockan.

bottom of page