top of page
Fotograf höganäs

Bröllopsfotograf Erica Möllerstedt

Naturälskande Skåning med en kopp kaffe i handen. Ja, jag gillar kaffe och har alltid en kopp vid datorn när jag redigerar era bilder. På fritiden mellan plugg spenderar jag mycket tid med familjen och vännerna som ger mig ny energi. Jag tar promenader i naturen och gillar att grilla och äta gott. Jag saknar hästarna men tiden finns inte där idag för att hålla till i stallet så här hemma blir det mycket mys med katterna och hunden.

 

​Fotograferandet har alltid varit en del av mig, men jag fick upp passionen när dottern kom till oss 2012 och sen dess fastnade jag för fotografering och redigering. När vi gifte oss 2014 kände jag att wow, bröllop skulle jag vilja fotografera och föreviga. Tänk så härligt att få träffa många människor, känna glädjen tillsammans men även att få dokumentera och vara en del av eran stora dag där jag kan stötta er i all planering och stress. Mitt första bröllop fotograferade jag sommaren 2018. 

Det jag älskar med fotografering är att hitta nya ställen att fotografera, ljuset som är olika beroende på vädret och årstiderna. Jag älskar bröllop och att fotografera graviditeten men även när det nya livet har kommit. En del av att föreviga i vackra bilder och träffa många olika sorters människor är det roligaste. Att få känna glädjen med er och få fina minnen tillsammans. 

bottom of page