top of page

Naturälskande Skåning med en kopp kaffe i handen.

Ja, jag gillar kaffe och har alltid en kopp vid datorn när jag redigerar era bilder.

Jag är uppvuxen i Höganäs kommun och flyttade hemifrån till internat som 16åring utanför Klippans kommun och utbildade mig till hästskötare. Jag träffade min man innan jag började gymnasiet och efter nästan ett år som vänner blev det vi. Efter gymnasiet flyttade vi ihop i en lägenhet utanför Kristianstad och ganska snabbt blev jag gravid med dottern. Jag började efter mammaledigheten att jobba inom lager, flyg och bilindustrin innan jag hamnade i skolbänken och pluggar till förskollärare. Innan studierna växte vår längtan stark efter ett syskon och eftersom det inte gick alls åkte vi utomlands till Olga kliniken och blev gravida med sonen som kom 2020. Vi hade turen som precis hann bli gravida innan lock down.

På fritiden mellan plugg spenderar jag mycket tid med familjen och vännerna som ger mig ny energi. Jag tar promenader i naturen och gillar att grilla och äta gott. Jag saknar hästarna men tiden finns inte där idag för att hålla till i stallet så här hemma blir det mycket mys med katterna och hunden.

Fotograferandet har alltid varit en del av mig, men jag fick upp passionen när dottern kom till oss 2012 och sen dess fastnade jag för fotografering och redigering. När vi gifte oss 2014 kände jag att wow, bröllop skulle jag vilja fotografera och föreviga. Tänk så härligt att få träffa många människor, känna glädjen tillsammans men även att få dokumentera och vara en del av eran stora dag där jag kan stötta er i all planering och stress. Mitt första bröllop fotograferade jag sommaren 2018. 

Det jag älskar med fotografering är att hitta nya ställen att fotografera, ljuset som är olika beroende på vädret och årstiderna. Jag älskar bröllop och att fotografera graviditeten men även när det nya livet har kommit. En del av att föreviga i vackra bilder och träffa många olika sorters människor är det roligaste. Att få känna gläjen med er och få fina minnen tillsammans. 

 

För att komma i kontakt med mig, Klicka här.

Bröllopsfotograf Erica Möllerstedt

  • Facebook
  • Instagram

Vill du läsa mer?
- Klicka på knappen nedanför för att ta dig till exempel till Bröllops informationen.

Bröllopsfotograf Landskrona

Spring mot framtiden tillsammans

bottom of page