top of page

Bröllopsfotograf Nordvästra Skåne

Uppdaterat: 20 dec. 2023


Vill ni känna er bekväma med er bröllopsfotograf? Se mig som er vän mer än som en tjänsteman?

För både innan, under och efter bröllopet förbereder jag mig för att kolla in vädret och platserna vi ska fotografera på. Jag lägger ner mycket kärlek och omtanke på varje bild, era unika och vackra bilder som ska ta er tillbaka till känslan ni kände under bröllopsdagen.


När jag har skickat ert galleri så blir jag alltid så glad över när ni skrivet tillbaka en fin liten recension och hur ni har upplevt ert bröllopsdag med mig som er fotograf.


Jag fotograferar i hela Sverige och erbjuder mig även att åka med er utomlands inom Europa när ni skall gifta er.

Det jag älskar med bröllop är alla känslor som uppkommer under dagen, att få vara med er och hjälpa till med råd och stöttning under er planering. Men även att få föreviga er bröllopsdag och få vara en del av eran familj och föreviga era bilder i framtiden när ni vill ha fina parbilder, gravid- och familjebilder.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Tack för att just du läser min blogg!
Kramar,

Fotograf Erica

bottom of page