top of page

Dopbilder i Skåne & Halmstad

Uppdaterat: 5 jan.


Söker ni efter en fotograf i Skåne och Halmstad för:

  • Dop i Svenska kyrkan

  • Namngivningsceremoni

  • Namngivning


Perfekt, då är jag rätt fotograf för er.

Jag kommer till er för att föreviga denna minnesvärda dag med fina dopbilder och det är något som mina kunder verkligen inte ångrar. De flesta köper även till en vacker fotobok som minne över dagen. Det är tryggt för er att kunna förlita sig på en fotograf som kan fånga alla detaljer och känslor.


Jag utgår från Helsingborg, Skåne och inom hela Skåne och inom Halmstads kommun.


Ni kan läsa mer genom att klicka på knappen under:
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Tack för att just du läser min blogg!
Kramar,

Fotograf Erica

bottom of page