top of page

Fotografera en begravningsceremoni

Begravning i Sverige sorgens dag, vi sörjer och tar hand om våra närstående. I andra länder hyllas personen och man kan även ha en fest tillägnad den döde.


När jag fotograferar en begravningsceremoni, är jag väldigt diskret. Jag kommer i god tid innan och tar bilder på kistan, detaljer och alla blommor. Jag lyssnar på era önskemål och tar väldigt diskreta bilder på alla vänner och familj som är på plats, det gör jag genom att använda mig av objektiv med zoom för att ni inte skall märka av mig.


Jag vill finnas där för er i både glädjens dag men också i de sorgliga dagarna i livet. Jag vet hur tufft det kan vara och hjälper er att få fina bilder att titta tillbaka på.

Bilder kan precis som i glädjens dag få en att tänka tillbaka på hur fin begravningen var och ur alla vänner och släktingar samlades. Bilderna kan på så sätt vara till hjälp när man sörjer.


Vill ni veta mer om begravningsfotografering är ni varmt välkomna att mejla mig. Jag hjälper till att lägga upp era önskemål och fotograferar begravningar runt om i Skåne och Halmstad.1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att just du läser min blogg!
Kramar,

Fotograf Erica

bottom of page