top of page

Gravidfotograf Helsingborg ,Gravidklänning

Uppdaterat: 9 juli

Gravidfotografering i Helsingborg


KAN MAN LÅNA GRAVIDKLÄNNING?


Ja, självklart kan du få låna klänningar av mig. Jag har olika gravidklänningar i mitt sortiment som passar de omgivningarna som jag fotograferar i. Jag har klänningar i olika stilar och färger, som jag själv omtänksamt har valt ut till just mitt företag.


När du fotograferas hos mig får du låna upp till 3 klänningar.

Det går även bra att fotograferas med din egna kläder. Tar du med egna kläder och vill använda några av mina klänningar börjar vi alltid med ditt egna ombyte.


För att kolla in vilka klänningar jag har tryck här.


Instagram

fotograferica@gmail.com


Fotograferingen sker i Helsingborg, men jag har fina platser i både Åstorp, Höganäs, Ängelholm och Halmstads kommun. Som gravidfotograf vill jag fånga känslor och att du ska få känna dig magisk och vacker i din graviditet, för såklart ska bilderna upp på väggen i erat hem.
9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att just du läser min blogg!
Kramar,

Fotograf Erica

bottom of page