top of page

Student & Balfotografering

Student firande Helsingborg
Studentfoto Helsingborg

Hej blivande studenter.

Whoohooo! ÄNTLIGEN tar ni alldeles strax studenten, en rolig tid med vännerna innan sommarlovet och eventuellt jobb eller vidare studier tar er till olika platser. Men först ska ni få en spännande tid med all vad det innebär att vara student och att gå på bal. VARMT välkomna till min sida för eran Studentfotografering. Jag kommer att ha begränsat med tider i år för studentfotografering, så vänta inte för länge med din bokning.

Jag är glad för er skull och som ni har kämpat mot era mål och såklart ska ni fira. Man tar ju bara studenten en gång i livet och det är där jag kommer in och förevigar era studentbilder så att ni kan luta er tillbaka och minnas längre fram.

 

Nedanför finner ni all information inför bal- och studentfotografering hos mig. 

Fotograf Erica

fotograf erica skåne halland

" Hej, det är jag som är Erica och jag bor utanför Helsingborg i en by som heter Åstorp. Här bor jag i ett hus på landet med min familj. "

Student firande

ett - ÄR VI EN PERFECT MATCH?

Det är viktigt för mig att vi förstår varandra, att ni kan känna tillit till mig och mina bilder. Jag kan vara glad för att prata och jag diskuterar gärna med er för att få dig/er att bli bekväma med mig och kameran. 

Jag fotograferar er naturligt, precis så som ni är. Jag retuscherar tillexempel er inte smalare men har ni fått en finne samma dag kan jag absolut ta bort finnen på pannan.

Innan er bokning är det därför viktigt att ni har läst lite om mig via hemsidan och även kollat igenom bilder, hur jag jobbar och funderat om ni tycker att det känns rätt i magen för er. När ni känner JA! då är det dag för bokning.

två - BOKNING, DEPOSITION, AVTAL & MÖTE

Steg två är att du fyller i formuläret så noggrant du bara kan.

Det underlättar för mig att kunna svara er på bästa möjliga sätt. 

Är jag ledig på ert datum skickar jag ut en bokningsavgift på 14 arbetsdagar som ligger på 900 kr av ert valda paket. Den fungerar som en deposition och är en trygghet för både er och för mig. Samtidigt som ni får bokningsavgiften till mejlen kommer jag skicka ut ett avtal för er att signera. 

tre - FOTODAG, TJUVKIK & SLUTFAKTURA

Fotodagen är här!

Ni har kanske tagit några drinkar eller party dans innan jag kommer? Jag fotograferar er enligt de timmar som ingår i erat paket. Inom 14 arbestdagar har ni ert galleri men ca tre dagar efter fotograferingen lägger jag ut ett litet tjuvkik till er, kanske kan det stilla eran nyfikenhet och få er att längta ännu mer efter bilderna

fyra - LEVERANS, ANVÄNDNING OCH PRODUKTER

Inom 4 veckor från fotograferingsdagen får ni era bilder levererade i samma galleri som tjuvkiken kom i.

Samtliga bilder levereras högupplösta i JPG och webbupplösta färdiga i galleriet, smidigt! Galleriet är aktivt tills vidare, ca 6mån till ett år. Jag rekommenderar er att ladda ner bilderna på en gång oavsett, så ni har bilderna i säkert förvar och inte glömmer att ladda ner.

Student eller Balporträtt - ENSKILDA PORTRÄTT

☆ 45 minuter fotografering

☆ Urvalsgalleri

☆ 5 högupplösta digitala bilder

☆ 1 person

☆ 1 utvalda fotoplats

☆ Konfetti och dryck får medtas (själv)

 

2500 kr (ord pris 3900 kr)

Student - GRUPPBILDER + ENSKILDA

☆ 1 h 30 minuter fotografering

☆ Urvalsgalleri

☆ Minst 4 personer och max 6 personer

☆ Gruppbilder och enskilda porträtt

☆ 1 utvalda fotoplats

 

1500 kr /person (ord pris 2500 kr)

fotograf i helsingborg

- Att fånga känlslorna, skrattet, tårarna, kärleken och erat fnitter!

Det är mycket som skall klaffa vid både student och balfotografering, men ta det bara lugnt. Jag kommer att stötta er igenom allt. Jag hjälper till att posera och välja en bra miljö utifrån era önskemål.

HUR FUNGERAR DET MED BILDERNA?

Inom 14 arbetsdagar får ni se urvalet från bilderna vi tog. Bilderna kommer via ett webbgalleri och där väljer ni också vilka bilder ni vill köpa. Har ni valt paketet med alla bilder får ni galleriet upplåst och färdigt för nedladdning, smidigt eller hur!

NÄR BETALAR VI OCH HUR?

Oavsett vilket paket du väljer skickar jag ut en bokningsfaktura på 900kr. Det är en garanti för din fotograferinstid och tyvärr är det ingen ångerrätt på summan. Efter fotograferingen skickar jag resterande faktura, har ni valt anna bilder får ni den direkt. Väljer ni enstaka bilder kommer fakturan efteråt utifall att man vill köpa till fler bilder. När fakturan är betald låser jag upp nedladdningen på era bilder.

OM VI VILL KÖPA TILL FLER BILDER?

Såklart kan ni det, Här är prislistan för tillägg (samtliga är utöver paketet):

5 bilder till: 2 000 SEK

Alla bilder i galleriet: 6 900 SEK

Förstoringar och fotoböcker går såklart att köpa löst! Det finns färdigt att köpa online i webbgalleriet.

VAD HÄNDER VID DÅLIGT VÄDER?

Regn behöver absolut inte betyda att fotografeingen inte blir bra. Däremot under studentbalen är det svårt att boka om, men jag har två stycken genomskinliga paraplyer ni kan få låna (utan extra kostnad såklart). För studentbilder bokar vi om tiden ifall det är möjligt.

VART SKA VI VARA?

Jag fotograferar endast utomhus och naturen ändras hela tiden. Därför kommer jag välja ut en fotoplats efter era önskemål. Vill ni fotograferas vid er gymnasieskola, stranden eller vid skogen så tar jag hänsyn till era önskemål. Bli inte stressad ifall jag dröjer med svar av eran plats, jag kan kör runt några dagar  och håller koll på hur vädret förväntas bli. Allt för att era bilder ska bli sådär WOW!

Var inte rädda för att skriva om ni några önskemål på val av plats - säg till mig så gör jag så gott jag kan och säger till om jag inte tycker att platsen är ett bra val (ibland kan det vara avsaknaden av skugga eller annat som gör att platsen inte kommer vara så bra).

PRESENTKORT?

Vill du köpa ett presentkort till en blivande student? Vad roligt, det är en tacksam present att ge bort!

Du kan köpa mitt presentkort med en valfri summa (minsta är 900 kr) och det hamnar i din brevlåda via post. Finns du i Åstorp kan jag lämna det i din brevlåda.

Övrigt

Körning - kan tillkomma med 50 kr/mil

bottom of page