top of page

Bröllopsfotograf Helsingborg & Halmstad

Det är äntligen dags för den stora dagen, nämligen ert bröllop. Det kommer vara en ett underbar dag, fylld med många känslor och mycket kärlek. Jag är en bröllopsfotograf som gillar det naturliga och äkta i bilderna, därför kör jag mycket på dokumentär känsla. Jag vill fånga alla känslor kring eran bröllopsdag, vilket kommer få er att minnas tillbaka på hur dagen var genom bilderna. Mina brudpar säger att jag fångar så mycket av allt där emellan, det vill säga saker som händer som brudparen inte alltid ser. 

Men som professionell bröllopsfotograf jobbar jag på ett lättsamt och avslappnat arbetssätt där jag vill fånga era naturliga och äkta känslor utan stela poseringar. Fånga alla era små ögonblick som är fulla av kärlek och omtanke, era små egna stunder tillsammans. När ni tittar på era bilder vill jag att ni ska minnas stunden med kärlek och glädje. Det vill jag fånga och föreviga i era bilder, då har jag lyckats skapa era egna fina och speciella minnen.

 

Om ni precis som jag gillar bilder med kontrastrika färger och vill ha både lekfulla och klassiska bilder har ni hittat helt rätt. Jag jobbar som bröllopsfotograf och gravidfotograf och utgår från Helsingborg.

 

Kontakta mig längre ner på sidan så skapar vi era fina magiska minnen! 

Bröllopsporträtt i Åstorp

Emelie & Jesper

Kan inte beskriva med tillräckligt många ord hur extremt nöjda vi är! Vi var osäkra om vi verkligen skulle anlita en fotograf till vårt bröllop, men vilken tur att vi gjorde det och lyckades hitta den absolut bästa!


Vi har känt oss så trygga med Erica från första mötet, hon fick oss att slappna av på vår stora dag och bara fokusera på varandra! Ett enormt stort och vackert jobb hon lägger ner på varenda bild. Erica är en fotograf som man känner brinner för varenda bild!

Tusen tack än en gång för att du förevigade våran dag <3

Sandra & Robert

Tack Erica för alla fina bilder!
Du förevigade vår dag på bästa sätt.

Jag kan varmt rekommendera dig till alla.

bröllop sofiero bröllopsfotograf
Bröllop på Norrvikens trädgårdar

Simone & Markus

Woooow säger vi bara alltså vilka bilder.

Ännu en gång stort tack till att föreviga vår stora dag på bästa sätt. Det är helt magiskt att få blicka tillbaka dagen via bilderna.

 

TACK!

Jag fångar känslorna som uppkommer vid fotograferingen samtidigt som jag får er att känna er trygga och avslappnade framför kameran. Mitt stora fokus är på det dokumentära och genom det skapa kärlek- och meningsfulla poseringar som tar fram alla känslor och det vackra omkring oss.

 

Allt från de små detaljerna till de stora ögonblicken.

Jag har alltid älskat att fotografera människor, men det var inte förrän jag startade upp mitt företag 2018 som jag insåg att jag har hittat min stora passion som fotograf. Nu är jag stolt över att kunna säga att jag är en eftertraktad Bröllopsfotograf från Skåne som fotar högtidliga ceremonier i hela landet. Jag jobbar nära med varje par för att bättre lära känna er och därmed kunna få med alla de viktiga ögonblicken och människorna på eran bröllopsdag. Jag håller mig borta från stela och över poserade bilder. Istället försöker jag fånga den naturliga estetiken från er speciella dag, och skapa något som ni alltid blir glada över att minnas. Ni ska kunna känna er avslappnade med mig samtidigt som ni litar på att jag förevigar eran bröllopsdag på bästa sätt.

 

Ert bröllop är eran dag - och mina bilder reflekterar det. Jag brinner för att fånga äkta kärlek, den kärlek som lyser igenom på er stora bröllopsdag. Med mina erfarenheter och kunskaper ger jag dig ett urval av bilder som hjälper dig bringa bröllopet till liv igen i flera år framöver.


Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet att fotografera alla era känslor under dagen, allt från glädjetårar till skratt. Att fotografera alla spontana händelser under dagen tycker jag ger mycket liv och känslor i era bilder. Jag kör runt i hela Sverige för bröllop och för gravidfotografering finns jag runt Helsingborg och Halmstad.

Bröllopsfotograf Helsingborg

- Skratta, fäll dina glädjetårar, skåla och umgås med dina nära och kära.

Jag älskar när ni ler, hittar på bus och bara är naturliga mot varandra, våga visa eran kärlek.

- Ditt fokus skall ligga på att vara i nuet, umgås med alla omkring dig och låta mig få dokumentera era bilder och hålla koll på klockan.

Bröllop 2024 & 2025

Pga föräldraledighet erbjuder jag endast porträttbilder för bröllop 2024 från Juni-December. För bröllop 2025 erbjuder jag upp till 12h sammanhängande bröllopsfotografering.

Paket för bröllop 2024

Silver Paketet

Endast bröllopsporträtt

30 minuters fotografering
20 Bröllopsbilder 

 

Guld Paketet 

1,5 h
Bröllopsporträtt & Ceremonoin samt gruppbild.

100 Bröllopsbilder 

Detta ingår i alla mina paket:

  • Planeringsmöte  i samband med bokning

  • Parfotografering i samband med planeringsmöte

  • Stöttning och tips 

  • Lågupplösta bilder i digitalt webgalleri 

  • Högupplösta bilder i digitalt webgalleri

  • Resekostnad inkluderad inom närliggande kommuner från Åstorp.

 

Tillägg: Förstoringar och fotobok

Mejla mig för prisuppgifter.

Kontakta mig

Åstorps kommun, Skåne

fotograferica@gmail.com

Tack för ditt mejl.

bottom of page