top of page

Bröllopsfotograf Helsingborg & Halmstad

Det är äntligen dags för den stora dagen, nämligen ert bröllop. Det kommer vara en ett underbar dag, fylld med många känslor och mycket kärlek. Jag är en bröllopsfotograf som gillar det naturliga och äkta i bilderna, därför kör jag mycket på dokumentär känsla. Jag vill fånga alla känslor kring eran bröllopsdag, vilket kommer få er att minnas tillbaka på hur dagen var genom bilderna. Mina brudpar säger att jag fångar så mycket av allt där emellan, det vill säga saker som händer som brudparen inte alltid ser. 

Men som professionell bröllopsfotograf jobbar jag på ett lättsamt och avslappnat arbetssätt där jag vill fånga era naturliga och äkta känslor utan stela poseringar. Fånga alla era små ögonblick som är fulla av kärlek och omtanke, era små egna stunder tillsammans. När ni tittar på era bilder vill jag att ni ska minnas stunden med kärlek och glädje. Det vill jag fånga och föreviga i era bilder, då har jag lyckats skapa era egna fina och speciella minnen.

 

Om ni precis som jag gillar bilder med kontrastrika färger och vill ha både lekfulla och klassiska bilder har ni hittat helt rätt. Jag jobbar som bröllopsfotograf och gravidfotograf och utgår från Helsingborg.

 

Kontakta mig längre ner på sidan så skapar vi era fina magiska minnen! 

EMR_1210.jpg

Emelie & Jesper

Kan inte beskriva med tillräckligt många ord hur extremt nöjda vi är! Vi var osäkra om vi verkligen skulle anlita en fotograf till vårt bröllop, men vilken tur att vi gjorde det och lyckades hitta den absolut bästa!


Vi har känt oss så trygga med Erica från första mötet, hon fick oss att slappna av på vår stora dag och bara fokusera på varandra! Ett enormt stort och vackert jobb hon lägger ner på varenda bild. Erica är en fotograf som man känner brinner för varenda bild!

Tusen tack än en gång för att du förevigade våran dag <3

Sandra & Robert

Tack Erica för alla fina bilder!
Du förevigade vår dag på bästa sätt.

Jag kan varmt rekommendera dig till alla.

bröllop sofiero bröllopsfotograf
_EMR1046_edited.jpg

Simone & Markus

Woooow säger vi bara alltså vilka bilder.

Ännu en gång stort tack till att föreviga vår stora dag på bästa sätt. Det är helt magiskt att få blicka tillbaka dagen via bilderna.

 

TACK!

Jag fångar känslorna som uppkommer vid fotograferingen samtidigt som jag får er att känna er trygga och avslappnade framför kameran. Mitt stora fokus är på det dokumentära och genom det skapa kärlek- och meningsfulla poseringar som tar fram alla känslor och det vackra omkring oss.

 

Allt från de små detaljerna till de stora ögonblicken.

Jag har alltid älskat att fotografera människor, men det var inte förrän jag startade upp mitt företag 2018 som jag insåg att jag har hittat min stora passion som fotograf. Nu är jag stolt över att kunna säga att jag är en eftertraktad Bröllopsfotograf från Skåne som fotar högtidliga ceremonier i hela landet. Jag jobbar nära med varje par för att bättre lära känna er och därmed kunna få med alla de viktiga ögonblicken och människorna på eran bröllopsdag. Jag håller mig borta från stela och över poserade bilder. Istället försöker jag fånga den naturliga estetiken från er speciella dag, och skapa något som ni alltid blir glada över att minnas. Ni ska kunna känna er avslappnade med mig samtidigt som ni litar på att jag förevigar eran bröllopsdag på bästa sätt.

 

Ert bröllop är eran dag - och mina bilder reflekterar det. Jag brinner för att fånga äkta kärlek, den kärlek som lyser igenom på er stora bröllopsdag. Med mina erfarenheter och kunskaper ger jag dig ett urval av bilder som hjälper dig bringa bröllopet till liv igen i flera år framöver.


Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet att fotografera alla era känslor under dagen, allt från glädjetårar till skratt. Att fotografera alla spontana händelser under dagen tycker jag ger mycket liv och känslor i era bilder. Jag kör runt i hela Sverige för bröllop och för gravidfotografering finns jag runt Helsingborg och Halmstad.

Bröllopsfotograf Halmstad.jpg

- Skratta, fäll dina glädjetårar, skåla och umgås med dina nära och kära.

Jag älskar när ni ler, hittar på bus och bara är naturliga mot varandra, våga visa eran kärlek.

- Ditt fokus skall ligga på att vara i nuet, umgås med alla omkring dig och låta mig få dokumentera era bilder och hålla koll på klockan.

01

Planeringsmöte & bokning 

Digitalt möte eller en fikastund för att lära känna varandra. Vi pratar om era förväntningar, önskemål, tar upp eventuella frågor och funderingar. Efteråt skriver vi kontrakt och bokningsavgift.

Bröllopsfotograf Landskrona.jpg
Bröllopsfotograf Helsingborg.jpg

02

Provfotografering

En mysig stund i all planering. På en provfotografering får ni känna på hur fotograferingen går till och hur roligt och tryggt det faktiskt är framför kameran.

03

FULL SUPPORT

Innan, under och efter er bröllopsdag finns jag där för er att bolla alla tankar och idéer med.


Allt från schemaläggning av eran stora dag till de små detaljerna. 

Bröllopsfotograf Köpenhamn Danmark.jpg
Norrviken Bröllopsfotograf.jpg

04

FOTOGRAFERING & EFTERARBETE

Fotograferingen sker i sammanhängande timmar. Allt från förberedelserna i början av dagen, till in på små-timmarna när festen drar igång.

 

Efterarbete, det är här den större delen av mitt arbete ligger. När jag kollar igenom alla era bilder, gör urval och redigerar de i min varma och kontrastrika stil. Allt för att ni ska få så fantastiska minnen för livet.

05

LEVERANS OCH GALLERI

När alla era bilder är färdiga kommer de att levereras till er i ett vackrert och personligt webbgalleri. Ni enkelt dela ert galleri med nära och kära via en privat länk med lösenord.

Bröllopsfotograf Halmstad.jpg
Bröllopsfotograf Helsingborg.jpg

06

NU KÖR VI BOKNING !

Alla bilder som ingår är högupplösta, jag har inget minimum/maximum över hur många bilder som ingår utan alla bilder efter urval ingår. Bilderna levereras i både färg och svartvita i ett fint webb galleri som är klar för nedladdning.

För att reservera ert datum tar jag 30% i bokningsavgift. Jag ser fram emot att lära känna just er och eran unika bröllopsdag!

Upptagna datum 2023:

27 maj

3 Juni

10 Juni

15 Juli

5 augusti

12 augusti

19 augusti

Öppnat för bokningar till 2024 & 2025

 

Läs mer på Prislista

Bröllopsfotograf Landskrona.jpg
EMR_3342.jpg

Fotograf Erica
Utgår från Åstorps kommun

Tel: 0708949288

Fotograferica@gmail.com

 

-Tack för ditt meddelande

bottom of page