top of page

Gravidfotografering i Helsingborg

Gravidfotograf Helsingborg.jpg

Fånga de dyrbara stunderna - innan det är för sent

Det där lilla knytet som låg i din mage för inte så längesedan bara växer och växer. Snart blir barnet 1 år, 9 år och helt plötsligt är barnet vuxen.

 

Vart tog tiden vägen? 

Passa på att föreviga eran familj innan det är försent, man kommer sällan att titta tillbaka och säga oj vad många bilder vi har på oss. Det vanliga är att man inser att alla inte hamnar på bild och att man skulle tagit fler bilder på er alla tillsammans. Jag själv skulle gärna vilja ha fler gravidbilder på mig när jag var gravid med första barnet.

Fotograferings platser:

Jag har mina väl utvalda och fina platser med grönområden i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp och Höganäs. För strandbilder har jag favorit platser i Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. Vill man ha klippor erbjuder Höganäs och Halmstad fina områden.

logo_white.png

Fotografering hos mig  -i flera steg

1. Bildstil och Formulär
Steg ett är att kolla igenom min hemsida och känna att JA! Jag vill också ha så underbara bilder på våra väggar och i vårt fotoalbum. Det är viktigt att ni gillar min typ att stil att fotografera och att det passar just er.

2. Lediga tider

Efter att du har fyllt i formuläret återkommer jag inom 3 arbetsdagar om lediga tider.  Har du själv önskemål om datum eller tider nämn gärna det tillsammans med bokningen. Jag fotograferar på eftermiddagen/kvällen eftersom solen är mycket mjukare då. Det bästa vädret för mig är när det är mulet väder.

3. Var och när är fotograferingen?​

När bokningen är genomförd nämner jag vart vi kan ses. Jag har några olika platser vi fotograferas på. De flesta kan man ta sig ut med både buss och bil, Jag fotograferar på sena eftermiddagar eller kvällar, detta för att solen är mycket mjukare. 

4. Fotodag och Galleri

Äntligen fotograferingsdag!
Vi ses på platsen som vi har bestämt och fotograferingen tar ca 60 minuter +/- beroende på hur många som skall vara med på bild. Inom 14 dagar får du en länk till ditt personliga galleri. I galleriet får du sedan välja bilderna du vill köpa.

5. Faktura och Leverans

När bilderna är valda och du har meddelat mig via galleriet att du är färdig kommer jag att skicka ut den slutgiltiga fakturan som är på 14 dagar. När inbetalningen är gjord kommer din nedladdningslänk med dina valda bilder.

 

Superenkelt !

Gravidfotograf Helsingborg.jpg

Vanliga frågor

1. VILKEN GRAVIDVECKA BÖR JAG VARA I ?

Jag rekommenderar att du bokar in en fotografering i gravidvecka 25-38.
Är du osäker på när du vill fotograferas är det enklast att du tar en tidigare vecka och flyttar istället fram fotograferingen om det behövs. Tänk på är att bebisen kan komma när som helst efter vecka 35, själv fick båda mina barn i början av vecka 39.

2. HUR MÅNGA KLÄNNINGAR INGÅR ?

Du kan få välja upp till 3 olika klänningar, men bestäm dig gärna för två stycken som du vill prioritera ifall vi inte skulle hinna med tre ombyten. 

3. ÅNGERRÄTT OCH BETALNING

När ni bestämt er för att boka en tid hos mig skickar jag en bokningsfaktura på 900 kr. Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar, enligt ångerrätten, och få full återbetalning. Därefter är bokningen bindande, det gäller även bokningsavgiften.

Gravidfotograf Helsingborg.jpg
Gravidfotograf Helsingborg.jpg
familjefotograf helsingborg.jpg

Fotografering hos mig 

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen.

Du får låna gravidklänningar av mig och känna dig extra fin!

Har du egna önskemål?

Om du vet ett specifikt ställe som du gärna vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Jag letar alltid efter nya vackra miljöer att fotografera på vid varje årstid.

Trude

Kan varmt rekommendera Erica som fotograf! Hon är professionell, kreativ, har ett öga för detaljer och får en att slappna av under fotograferingen. En ren glädje att få så välarbetade bilder. Det hade inte kunnat bli bättre.

Gravidfotograf Helsingborg.jpg

Johanna

Ericas expertis att fånga personligheter och hennes fantastiska ljussättning är otrolig. Hon är bra på att vägleda och tydligt visa hur man ska positionera sig för att se så bra ut på bild men också känna sig avslappnad framför kameran. Rekommenderar starkt Erica!.

_EMR0267-2.jpg

Presentkort

Vill du också ge bort ett presentkort till nära och kära?

En perfekt present till babyshowern, födelsedag, julafton eller på bröllopet.

Mitt minsta belopp är på 1500 kr.

Man kan själv välja om man vill lägga en högre summa för att ge bort en hel fotografering.

Kontakta mig och skriv Presentkort i meddelandet så återkommer jag med mer information.

Familjefotograf Helsingborg.jpg

BOKA EN FOTOGRAFERING

Solros

​I paketet ingår 1h fotografering.

Ni får sedan välja ut era bilder från ett urvalsgalleri innan de levereras i ett vackert webbgalleri redo för nedladdning. Vänligen observera att priset på 1500 kr är en bokningsavgift och paketpris tillkommer.

​​

1500 kr

Lägg till ert bildpaket nedan.

Till exempel vill ni köpa till 5 bilder kostar ert paket 3900kr inklusive bokningsavgiften.

Gravidfotograf Helsingborg.jpg

Gravidklänningar
När du fotograferas hos mig kan du få låna exklusiva gravidklänningar.

Fotograf Erica - Jag skapar era minnen

BOKNING

Vid bokning skickar jag en en bokningsfaktura som är på 1500 kr. Det är en avgift som bekräftar er bokning hos mig. Bokningsfakturan är inte återbetalningsbar vid avbokning. Observera att priset på 1500 kr är en bokningsavgift och paketpris tillkommer.

Efter ca 14 arbetsdagar efter fotograferingen mejlar jag er tillgången till er personliga webbgalleri.

I galleriet väljer ni sedan ut era favoriter och vilket bildpaket vi vill köpa till. 

När ni har valt ert bildpaket skickas slutfakturan och sedan kan ni ladda ner era bilder från galleriet.

Fotograf Erica

Utgår från Åstorps kommun

Tel: 0708949288

Fotograferica@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Tack för ditt meddelande!

Gravidfotograf Helsingborg.jpg
bottom of page