top of page

Gravidfotografering

Fånga de dyrbara stunderna - innan det är för sent

Det där lilla knytet som låg i din mage för inte så längesedan bara växer och växer. Snart blir barnet 1 år, 9år och helt plöstligt är barnet vuxen. Vart tog tiden vägen?
Passa på att föreviga eran familj innan det är försent, man kommer aldrig att titta tillbaka och säga oj vad många bilder jag har på oss. Det vanliga är att man inser att alla inte hamnar på bild och att man skulle tagit fler bilder på er alla tillsammans. När en blir två och två blir tre, det fina med bilder är att det bevarar era minnen. Man inser hur små de små liven var och hur stor kärleken var emellan er två.

EMR_7839 - Copy.jpg

Fotografering hos mig

- i flera steg

1.

Bildstil och Formulär
Steg ett är att kolla igenom min hemsida och känna att JA! Jag vill också ha så underbara bilder på våra väggar och i vårt fotoalbum. Det är viktigt att ni gillar min typ att stil att fotografera och att det passar just er.

2.

Lediga tider​

Efter att du har fyllt i formuläret återkommer jag inom 3 arbetsdagar om lediga tider, har du viss önskemål om datum eller tider nämn det gärna tillsammans med bokningen.

3.

Var och när är fotograferingen?​

När bokningen är genomförd nämner jag vart vi kan ses. Jag har några olika platser vi fotograferas på. De flesta kan man ta sig ut med både buss och bil, Jag fotograferar på sena eftermiddagar eller kvällar, detta för att solen är mycket mjukare. Jag har småbarn hemma och därför är det svårare för mig att träffas tidigt på morgonen.

4.

Fotodag och Galleri

Äntligen fotograferingsdag!
Vi ses på platsen som vi har bestämt och fotograferingen tar ca 60 minuter +/- beroende på hur många som skall vara med på bild.
Inom 14 dagar får du en länk till ditt personliga galleri. I galleriet får du sedan välja bilderna du vill köpa.

 

5.


Faktura och Leverans

När bilderna är valda och du har meddelat mig via galleriet att du är färdig kommer jag att skicka ut den slutgiltiga fakturan som är på 14 dagar. När inbetalningen är gjord kommer din nedladdningslänk med dina valda bilder.


Superenkelt !
logo_white.png

Som gravidfotograf och familjefotograf  vill jag skapa bilder där ni år efter år känner att ni blir lika glada över att se era bilder. Jag vill inte bara fotografera er utan fånga känslorna mellan er. Bilderna jag tar vill jag ska fånga era egna känslor och att era bilder berättar om er, hur ni är som personer. När din partner kittlar dig retsamt, när ni pussas hand i hand och hur ni leker eller myser med barnen. Jag vill inte bara fotografera er utan dokumentera hur ni är för att få fram era speciella bilder. Under eran gravidfotografering och familjefotografering hjälper jag till att guida er och fixa till klänningen men även att hitta den perfekta platsen för fotografering och det magiska ljuset.

Vanliga frågor

1. VILKEN GRAVIDVECKA BÖR JAG VARA I ?

Jag rekommenderar att man bokar in en fotografering i gravidvecka 25-38.

Är du osäker på när du ska fotograferas är det lättast att man tar en tidigare vecka och flyttar istället fram fotograferingen. Att tänka på är att bebisen kan komma när som helst efter vecka 35, jag själv fick båda mina i början av vecka 39.

2. HUR MÅNGA KLÄNNINGAR INGÅR ?

Du kan få välja upp till 3 olika klänningar, men bestäm dig gärna för två stycken som du vill prioritera ifall vi inte skulle hinna med tre ombyten. 

3. ÅNGERRÄTT OCH BETALNING

När ni bestämt er för att boka en tid hos mig skickar jag en bokningsfaktura på 900 kr. Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar, enligt ångerrätten, och få full återbetalning. Därefter är bokningen bindande, det gäller även bokningsavgiften.

_EMR_22 (46).jpg
_EMR_22 (2).jpg
_EMR6527.jpg

Fotografering hos mig
                            

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen.

Du får låna gravidklänningar av mig och känna dig extra fin!

Har du egna önskemål?

Om du vet ett specifikt ställe som du gärna vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Jag letar alltid efter nya vackra miljöer att fotografera på vid varje årstid.

Trude

Kan varmt rekommendera Erica som fotograf! Hon är professionell, kreativ, har ett öga för detaljer och får en att slappna av under fotograferingen. En ren glädje att få så välarbetade bilder. Det hade inte kunnat bli bättre.

_EMR6333.jpg

Johanna

Ericas expertis att fånga personligheter och hennes fantastiska ljussättning är otrolig. Hon är bra på att vägleda och tydligt visa hur man ska positionera sig för att se så bra ut på bild men också känna sig avslappnad framför kameran. Rekommenderar starkt Erica!.

_EMR0267-2.jpg
_EMR5055.jpg

Presentkort

Vill du också ge bort ett presentkort till nära och kära?

En perfekt present till babyshowern, födelsedag, julafton eller på bröllopet.

Mitt minsta belopp är på 900 kr vilket motsvarar bokningsavgiften hos mig.

Man kan själv välja om man vill lägga en högre summa för att ge bort en hel fotografering.

Kontakta mig och skriv Presentkort i meddelandet så återkommer jag med mer information.

Lån av Gravidklänningar

1.  Röd spetsklänning