fotografering

1/4

Fånga de dyrbara stunderna - innan det är för sent

Det där lilla knytet som låg i din mage för inte så längesedan bara växer och växer. Snart blir barnet 1 år, 9år och helt plöstligt är barnet vuxen. Vart tog tiden vägen?
Passa på att föreviga eran familj innan det är försent, man kommer aldrig att titta tillbaka och säga oj vad många bilder jag har på oss. Det vanliga är att man inser att alla inte hamnar på bild och att man skulle tagit fler bilder på er alla tillsammans. När en blir två och två blir tre, det fina med bilder är att det bevarar era minnen. Man inser hur små de små liven var och hur stor kärleken var emellan er två.

EMR_7839 - Copy.jpg

Fotografering hos mig

- i flera steg

1.

Bildstil och Formulär
Steg ett är att kolla igenom min hemsida och känna att JA! Jag vill också ha så underbara bilder på våra väggar och i vårt fotoalbum. Det är viktigt att ni gillar min typ att stil att fotografera och att det passar just er.

2.

Lediga tider​

Efter att du har fyllt i formuläret återkommer jag inom 3 arbetsdagar om lediga tider, har du viss önskemål om datum eller tider nämn det gärna tillsammans med bokningen.

3.

Var och när är fotograferingen?​

När bokningen är genomförd nämner jag vart vi kan ses. Jag har några olika platser vi fotograferas på. De flesta kan man ta sig ut med både buss och bil, Jag fotograferar på sena eftermiddagar eller kvällar, detta för att solen är mycket mjukare. Jag har småbarn hemma och därför är det svårare för mig att träffas tidigt på morgonen.

4.

Fotodag och Galleri

Äntligen fotograferingsdag!
Vi ses på platsen som vi har bestämt och fotograferingen tar ca 60 minuter +/- beroende på hur många som skall vara med på bild.
Inom 14 dagar får du en länk till ditt personliga galleri. I galleriet får du sedan välja bilderna du vill köpa.

 

5.


Faktura och Leverans

När bilderna är valda och du har meddelat mig via galleriet att du är färdig kommer jag att skicka ut den slutgiltiga fakturan som är på 14 dagar. När inbetalningen är gjord kommer din nedladdningslänk med dina valda bilder.


Superenkelt !

Jag vill skapa era bilder där ni år efter år känner att ni blir lika glada över att se era bilder. Jag vill inte bara fotografera er utan fånga känslorna mellan er. Bilderna jag tar vill jag ska fånga era egna känslor och att era bilder berättar om er, hur ni är som personer. När din partner kittlar dig retsamt, när ni pussas hand i hand och hur ni leker eller myser med barnen. Jag vill inte bara fotografera er utan dokumentera hur ni är för att få fram era speciella bilder.

Vanliga frågor

NÄR BÖR VI BOKA DIG?


Det bästa för er är att vara ute så tidigt som möjligt för att få mig som eran fotograf.
Vid gravidfotografering rekomenderar jag dig att boka i god tid så att vi hinner omboka tiden om du skulle behöva eller vid riktigt dåligt väder.
I ViILKEN GRAVIDVECKA BÖR JAG VARA I?


Jag rekomenderar i vecka 28-38, runt vecka 33-34 är vanligast att man bokar för att ha tid på sig att omboka tiden om något skulle hända.
HUR GÖR VI FÖR ATT BOKA DIG?


Ni börjar med att mejla mig över vilket paket som passar er eller om ni vill ha tips på vilket paket som kan passa er bäst. Vi bokar datumet för fotograferingen plus ett extra datum om det skulle bli dåligt väder (en helg och en vardag), därefter skickar jag kontraktet som ni läser igenom och skriver under när vi ses. Därefter betalar ni en bokningsavgift på 1.500 för att säkra erat datum.
VAD HÄNDER OM VI ELLER DU BLIR SJUKA?


Om ni har oturen att bli sjuka hittar vi en ny tid lite längre fram till er. Detsamma gäller för mig, jag fixar en ny tid till er

Nu under coronatider bokar vi om vid minsta förkylningssymtom och det gäller både mig och er. Ni behöver inte ha mask med er, jag har handsprit med mig om ni skulle vilja ha, och jag som fotograf kan även ha mask på mig under fotograferingen om ni vill.
VI KÄNNER OSS INTE BEKVÄMA FRAMFÖR KAMERAN


Ni är verkligen inte ensamma om att känna så här! Jag lovar att de allra flesta känner sig obekväma och det är just för att det är lite ovant. Men jag lovar att jag kommer göra allt så ni känner er avslappnade och bara ha roligt. Jag kommer locka er till att visa äkta känslor och fånga er precis så som ni är här och nu. Inget titta stelt i kameran hos mig!

Vi kommer även pausa med lite gofika och vi stressar inte. Allt sker i barnens takt.
ÅNGERRÄTT & BETALNING


När ni bestämt er för att boka en tid hos mig skickar jag en bokningsfaktura på 25% av erat valda paket (betalningsvillkor 14 dagar) för att garantera ert datum. Resterande belopp betalas senast 2 månader innan bröllopet.

Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar, enligt ångerrätten, och få full återbetalning. Därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar, det gäller även bokningsavgiften.

Godkänd för F-skatt
VAD HÄNDER OM BEBISEN KOMMER INNAN FOTOGRAFERINGEN?


Skulle bebisen komma mycket tidigare än beräknat, kan du ändra till Lifestylepaketet istället.
Jag erbjuder mig då att komma hem till er och fotografera den lilla nya bebisen tillsammans med dig/er. Du behöver inte ta dig någonstans utan jag kan köra hem till dig och ta bilder, alternativt att vi flyttar framåt tiden eller tar fotona utomhus. Vill ni inte ha Lifestyle paketet får ni pengarna tillbaka.

EMR_9407.jpg

Fotografering hos mig
                            

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen.

Har du egna önskemål?

Om du vet ett specifikt ställe som du gärna vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Jag letar alltid efter nya vackra miljöer att fotografera på vid varje årstid.

- för era egna minnen

Prislista

Fotograferingsavgift

Är en faktura som betalas i samband med bokning och fungerar både som deposition och som fotograferingsavgift, avgiften är inte återbetalningsbar. Priset drar vi av från ert valda paket.

1500 kr

Digitala bilder
Högupplösta bilder ingår
Går att köpa till extra bilder


Tillägg:
Går att köpa till samtliga bilder från galleriet.
En fotobok i fine art papper.
Fine art förstoringar