fotografering

1/4

Fånga de dyrbara stunderna - innan det är för sent

Det där lilla knytet som låg i din mage för inte så längesedan bara växer och växer. Snart blir barnet 1 år, 9år och helt plöstligt är barnet vuxen. Vart tog tiden vägen?
Passa på att föreviga eran familj innan det är försent, man kommer aldrig att titta tillbaka och säga oj vad många bilder jag har på oss. Det vanliga är att man inser att alla inte hamnar på bild och att man skulle tagit fler bilder på er alla tillsammans. När en blir två och två blir tre, det fina med bilder är att det bevarar era minnen. Man inser hur små de små liven var och hur stor kärleken var emellan er två.

EMR_7839 - Copy.jpg

Fotografering hos mig

- i flera steg

1.

Bildstil och Formulär
Steg ett är att kolla igenom min hemsida och känna att JA! Jag vill också ha så underbara bilder på våra väggar och i vårt fotoalbum. Det är viktigt att ni gillar min typ att stil att fotografera och att det passar just er.

2.

Lediga tider​

Efter att du har fyllt i formuläret återkommer jag inom 3 arbetsdagar om lediga tider, har du viss önskemål om datum eller tider nämn det gärna tillsammans med bokningen.

3.

Var och när är fotograferingen?​

När bokningen är genomförd nämner jag vart vi kan ses. Jag har några olika platser vi fotograferas på. De flesta kan man ta sig ut med både buss och bil, Jag fotograferar på sena eftermiddagar eller kvällar, detta för att solen är mycket mjukare. Jag har småbarn hemma och därför är det svårare för mig att träffas tidigt på morgonen.

4.

Fotodag och Galleri

Äntligen fotograferingsdag!
Vi ses på platsen som vi har bestämt och fotograferingen tar ca 60 minuter +/- beroende på hur många som skall vara med på bild.
Inom 14 dagar får du en länk till ditt personliga galleri. I galleriet får du sedan välja bilderna du vill köpa.

 

5.


Faktura och Leverans

När bilderna är valda och du har meddelat mig via galleriet att du är färdig kommer jag att skicka ut den slutgiltiga fakturan som är på 14 dagar. När inbetalningen är gjord kommer din nedladdningslänk med dina valda bilder.


Superenkelt !
logo_white.png

Jag vill skapa era bilder där ni år efter år känner att ni blir lika glada över att se era bilder. Jag vill inte bara fotografera er utan fånga känslorna mellan er. Bilderna jag tar vill jag ska fånga era egna känslor och att era bilder berättar om er, hur ni är som personer. När din partner kittlar dig retsamt, när ni pussas hand i hand och hur ni leker eller myser med barnen. Jag vill inte bara fotografera er utan dokumentera hur ni är för att få fram era speciella bilder.

_EMR5002.jpg

Fotografering hos mig
                            

När jag planerar din fotografering lägger jag stor vikt på att välja rätt fotoställe efter årstiderna och ljuset. Jag vet många vackra platser runt omkring Åstorp, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm där jag brukar fotografera och som ger den där WOW känslan! Jag besöker alltid den plats vi har valt att fotografera på, minst en gång innan för att se att allt är bra och att ljuset faller rätt vid klockslaget vi ska fotografera på. Jag fotograferar gärna i naturen och inne i skogen.

Du får låna gravidklänningar av mig och känna dig extra fin!

Har du egna önskemål?

Om du vet ett specifikt ställe som du gärna vill bli fotograferad på tar jag hänsyn till det. Jag letar alltid efter nya vackra miljöer att fotografera på vid varje årstid.

Solros

★ 10 stycken högupplösta bilder

★ Lån av gravidklänningar
★ Lån av torkad hårkrans
★ Urval via ett webbgalleri med alla bilder från dagen

★ Resa till mina utvalda platser  

3.000 kr

Möjlighet att köpa till förstoringar och även fler bilder efteråt,
Jag har utvalda platser inom Höganäs , Helsingborg , Åstorp och Ängelholm.

_EMR4968_edited_edited.jpg

- jag skapar era minnen

Fotograf Erica

Natalie_Victor (30).jpg

Är jag din fotograf?

 

Vad roligt,
Fyll i formuläret nedan 

Fotograf Erica
Utgår från Åstorps kommun

Tel: 0708949288

Fotograferica@gmail.com

 

Vilket av följande beskriver er bäst?

-Tack för ditt meddelande